Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi toate funționalitățile sale. Pentru detalii, citiți Politica de utilizare Cookie-uri. Pentru informații legate de protecția datelor, accesați Politica de confidențialitate.

Cel mai vandut

Preţ 120 LEI
Stoc DA
Preţ 119 LEI
Stoc DA
Preţ 90 LEI
Stoc DA

Contact

I.I. Clenciu C.M.
Str. Crisan, Nr.29
Drobeta Turnu Severin
tel: 0745 833 563
Office@flori-naturale.ro
Comenzi@flori-naturale.ro

 

livraricraciun.ro

 

zoneluxury.ro

 

avon.ro


Despre noi
Flori la fir, buchete, aranjamente florale - florile sunt pasiunea noastră.

 

 Vă facem ziua mai frumoasă. Dragostea noastră pentru flori se reflectă în fiecare buchet și aranjament creat.
 
      Flori naturale are o experiență de 5 ani în domeniul livrării florilor.  Facem totul ca intreaga experienta sa fie de exceptie si fiecare beneficiar al buchetelor frumoase de flori sa se bucure in urma gestului de a oferi flori.

     Cream buchete și aranjamente florale pentru orice ocazii. Amenajam cu flori și compoziții florale locuri protocolare: recepții, birouri, sali de conferința. Cream buchetul miresei și toata gama de produse specifice unei nunți. Facem coroane și buchete pentru funerarii.

     Atunci când vreți să surprindeți plăcut pe cineva sau aveți nevoie de un aranjament deosebit, apelați la Flori Naturale. Noi vă vom pune la dispoziție un serviciu unic. 

      Primim comenzi telefonic, online sau la oficiu. Puteți fi sigur că cele mai demne și deosebite flori alese cu grijă ajung în brațele persoanei dragi.
 

Avantaje:    

Confirmarea livrarii
prin SMS/E-mail
Cel mai bun pret  Livrare gratuita Livrare anonima 

 


ODliYzZ