Făcând clic pe "Accept", sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre și a terțelor părți și a altor tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare, pentru a analiza implicarea dvs. în conținutul nostru și pentru alte scopuri legitime de afaceri. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, ștergând cookie-urile prin browserul dvs.

Cel mai vandut

Preţ 700 LEI
Stoc DA
Preţ 170 LEI
Stoc DA
Preţ 199 LEI
Stoc NU

Contact

I.I. Clenciu C.M.
Str. Crisan, Nr.29
Drobeta Turnu Severin
tel: 0745 833 563
Office@flori-naturale.ro
Comenzi@flori-naturale.ro

 

 

 

 

 

Sondaj

Oare se mai poate impresiona o fata cu o FLOARE??

Da 79% Nu 13% Nu stiu 5% Mă abţin 4%

Conditii de livrare

 

 

Livrarea buchetului comandat se face de catre un agent al firmei noastre, la adresa specificata de catre dvs. in momentrul in care plasati comanda.

Timpul minim intre ora la care a fost trimisa o comanda si ora de livrare nu poate fi mai mic de 2 ore, dar si in acest caz va rugam sa ne contactati prin telefon. Livrarea se face numai dupa confirmarea platii (Pentru platile online si PayPal unde confirmarea este instantanee si in momentul in care sistemul accepta plata, comanda dumneavoastra se considera confirmata. Pentru celelalte modalitati de plata confirmarea este realizata in momentul in care primim de la dvs. prin e-mail  o copie a instrumentului de plata folosit)

Livrarea se face la locul, ora si data stabilita de catre dumneavoastra in formularul de comanda, in cazul aparitiei unor date ulterioare va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email.

Daca se trimite un buchet altei persoane nu este obligatoriu sa o anuntati, insa ar fi de dorit sa indicati o perioada de timp in care aceasta sa fie la adresa de livrare si sa ne lasati numarul ei de telefon.

Duminica NU se efectuează livrări.

 


MGM2Z