Folosim cookie-uri. Pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Dacă vei continua să folosești site-ul nostru, ești de acord cu politica noastră de utilizare a cookie-urilor.
X

Cel mai vandut

Contact

I.I. Clenciu C.M.
Str. Crisan, Nr.29
Drobeta Turnu Severin
tel: 0745 833 563
Office@flori-naturale.ro
Comenzi@flori-naturale.ro

Horoscop Declarație de accesibilitate

Flori-naturale.ro Declarație de accesibilitateActualizat: octombrie 2019.

General

Flori-naturale.ro se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. Flori-naturale.ro a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a se asigura că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independenţă.

Accesibilitate pe Flori-naturale.ro

Flori-naturale.ro pune la dispoziție title=" Widget pentru gratuit"> Widget pentru accesibilitatea site-ului UserWay care este alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Programul permite Flori-naturale.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web (WCAG 2.1).

Activarea meniului Accesibilitate

Flori-naturale.ro meniul de accesibilitate poate fi activat făcând clic pe pictograma de meniu de accesibilitate care apare în colțul paginii. După declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment ca meniul de accesibilitate să se încarce în întregul său.

Disclaimer

Flori-naturale.ro își continuă eforturile pentru îmbunătățirea continuă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, în convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități.

În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul de pe Flori-naturale.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca unele conținuturi să nu fi fost încă complet adaptate la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi rezultatul nefiind găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.

Aici pentru tine

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe Flori-naturale.ro sau aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul orelor de lucru normale, așa cum este detaliat mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contactează-ne

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, contactați asistența clienți Flori-naturale.ro după cum urmează:

Email: Office@flori-naturale.ro

 


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Zjk3ZWYwZG