Folosim cookie-uri. Pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Dacă vei continua să folosești site-ul nostru, ești de acord cu politica noastră de utilizare a cookie-urilor.
X

Cel mai vandut

Contact

I.I. Clenciu C.M.
Str. Crisan, Nr.29
Drobeta Turnu Severin
tel: 0745 833 563
Office@flori-naturale.ro
Comenzi@flori-naturale.ro

Horoscop Cum platesc

 

Odată ce v-ați ales cadoul perfect, (buchet, aranjament floral, accesoriu) trebuie să-l adăugați in coș și să achitați comanda prin completarea formularului de comandă, să indicaţi data si ora livrarii, și alegând modalitatea de plată care vă este acesibilă:

 


1. Plata online cu card bancar(Visa sau Mastercard).

Alegând plata online prin card, ve-ți fi redirectionați  pe pagina sitemului de plata unde introduceți datele cardului : Numarul cardului, numele și prenumele, codul ccv(ultimele 3 cifre din șirul de cifre din spatele cardului), și data expirării cardului. Tastați butonul plătește și comanda este efectuata. Aceasta modalitate este foarte sigură, securitatea acesteia este garantată de sistemul de plată MobilPay.ro

Prin card de credit/debit

Produsele afișate pe site pot fi comandate folosind un card bancar Visa ori Mastercard. Procesarea plății prin card se face folosind serviciul de plăți securizate mobilpay.ro

Flori Naturale nu are acces la informațiile cardului dumneavoastră, acestea fiind necesare doar pe site-ul procesatorului de plăți în momentul efectuării plăţii prin card.

 

2. Plata online prin PayPal

Metoda de plată se realizează online şi este disponibilă tuturor clienţilor care posedă un card de credit sau debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Diners, JCB. Pentru a plăti prin Paypal trebuie să aveţi un cont pe www.paypal.com. Dacă nu dețineți unul, îl puteți crea în urma plasării comenzii.


 

3. Plata prin transfer bancar  Western Union si MoneyGram!

Alegând plata prin Wester Union, mergeți la banca din apropiere și  efectuați transferul (Numele persoanei cărei veți transfera banii se va afișa după alegerea de plată western union in sumarul cosului) sau contactați-ne la unul dintre numerele de contact (+40 0745 833 563) pentru a primi datele necesare pentru efectuarea transferului. Comanda va fi livrată doar după confirmarea plății, după ce vom primi codul tranzacției ce îl puteți trimite prin sms la mobil sau email office@flori-naturale.ro

 


4. Plata prin transfer bancar

Această plată se efectuează în cazul persoanelor juridice care pot efectua plata pe contul bancar al companiei pentru detalii rugăm să ne telefonați. 0745 833 563, 0741 673 234.

 


5. Plata curierului sau la sediu!

 

În caz că doriți să achitați cash, aveți doar trei posibilitati:

1. Curierul vine la  adresa unde vă aflați pentru a prelua plata comenzii, serviciul curier este contracost 15 lei.

2. În cazul în care vă aflați la locul livrării, curierul vă telefonează,  primește plata apoi livreaza buchetul.

3. Achitați comanda la sediul nostru de pe strada Crisani.

 

 
Plătiţi prin Transfer bancar
 
După ce a făcut comanda de achiziţie prin metoda de plată "Transfer bancar", clientul primeşte mesaj prin poşta electronică cu toate datele necesare pentru efectuarea transferului său pentru eliberarea de factură proforma. În acest caz termenul pentru realizarea comenzii se prelungeşte, pentru că Magazinul trebuie să aştepte ca banii să intre în contul lui bancar.
 
Informaţii privind plata prin "Transfer bancar": 
 

Denumirea firmei:

I.I. CLENCIU CARMEN MIHAELA

Cod fiscal:

C.U.I.: 28970180;  F25/961/08.08.2011

Adresa:

Drobeta Turnu Severin

Denumirea băncii:

ING Bank

Cod SWIFT:

INGBROBU

Pentru transferuri bancare în lei:

 

Pentru transferuri bancare in euro:


IBAN: RO53INGB0000999906592950 in Lei

 


IBAN : RO41INGB0000999906592972 in Euro

 


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

ZDA4ODcwYz