Folosim cookie-uri. Pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Dacă vei continua să folosești site-ul nostru, ești de acord cu politica noastră de utilizare a cookie-urilor.
X

Cel mai vandut

Contact

I.I. Clenciu C.M.
Str. Crisan, Nr.29
Drobeta Turnu Severin
tel: 0745 833 563
Office@flori-naturale.ro
Comenzi@flori-naturale.ro

Horoscop 


Introducere » Nume și imagini de flori » Trandafiri

Nume și imagini de flori / Trandafiri

Descriere

Trandafirii sunt florile cu cea mai mare incarcatura emotionala, cu mirosul cel mai puternic si placut, capabili de a transmite sentimente ce nu pot fi descrise prin intermediul cuvintelor. Toate aceste caracteristici le-au adus, pe merit, titlul de "Floarea Regina". Nici o alta floare nu transmite la fel de bine ca trandafirii sentimente puternice precum cel de iubire pura, gelozie sau iubire pasionala.

Simbolistica

Trandafirul este cel mai des asociat cu sentimentul de iubire. Acesta poate transmite si alte mesaje in functie de culoarea pe care o are. Este cea mai apreciata floare datorita coloritului si mirosului persistent.

Cod Floral

Sentimentele pe care trandafirii le pot transmite sunt variate. De la dragostea pura simbolizata de trandafirii rosii la gelozia simbolizata de trandafirii galbeni nu este decat un pas. Aceste semnificatii pot diferi in functie de persoana careia ii oferim aceste flori, de ocazia si relatiile pe care le avem cu aceasta. Dar in orice context nimeni nu se va supara atunci cand primeste o floare extrem de apreciata de popor precum trandafirii.

Ocazie

Trandafirii sunt cadouri potrivite pentru orice sarbatoare. Acestia se pot oferi cu ocazia unei onomastici, de Valentine`s Day sau se pot oferi atunci cand mergem in vizita la spital la o fiinta draga noua. Trandafirii au devenit astfel izvor de inspiratie pentru multi poeti si scriitori, acestia consacrand in memoria celebrelor flori diferite citate si versuri. Mai jos este un bun exemplu de citat incarcat cu puternice sentimente de dragoste al unui scriitor cunoscut ce diferentiaza trandafirii de toate celelalte flori: "Un singur trandafir poate tine locul unei gradini... si un singur pieten poate face cat intreaga lume" Leo Buscaglia.


Lei
Lei
pe stoc nou produs top
 

Preţ 140 Lei

Produs top


 

Preţ 210 Lei 

Preţ 190 Lei 

Preţ 110 Lei

Produs top


 

Preţ 120 Lei 

Preţ 110 Lei 

Preţ 120 Lei 

Preţ 130 Lei

 

Preţ 140 Lei

Produs top


 

Preţ 350 Lei 

Preţ 120 Lei 

Preţ 350 Lei 

Preţ 140 Lei 

Preţ 130 Lei 

Preţ 110 Lei 

Preţ 700 Lei

Produs top


 

Preţ 100 Lei 

Preţ 150 Lei

Nou


 

Preţ 225 Lei 

Preţ 250 LeiIngrijirea trandafirilor

 

Puteti sa va bucurati de florile trandafirilor o perioada lunga de timp daca le acordati o ingrijire adecvata. Pentru aceasta, tijele de trandafiri trebuiesc taiate aproximativ doi centimetri, peste care se toarna apa proaspata, de la robinet, in jet continuu aproximativ 3 minute. Dupa aceasta trandafirii se pun in vase inalte si adanci, cu apa calaie, in care se adauga zeama de lamaie sau daca avem la indemana helas. Apa este un factor important pentru trandafiri de aceea aceasta trebuie schimbata zilnic. Dupa ce am achizitionat aceste flori, este bine daca le tinem o perioada de 1-2 ore intr-o incapere cu temperatura scazuta (de preferat camera frigorifica sau beci). Trandafirii pot fi pastrati la fel de bine si in frigider dar ferite de celelalte alimente care ar putea sa rupa sau sa strice aspectul florii. Un alt factor demn de luat in seama este locul in care ii asezam. Sunt extrem de sensibili si rebuie sa ii ferim, pe cat posibil, sa intre in contact cu celelalte flori deoarece ar putea produce ofilirea acestora. Daca trandafirii sunt achizitionati in ghiveci se vor uda atunci cand pamantul din jurul tulpinii incepe sa se usuce si se v-a ingriji zilnic planta pentru o buna dezvoltare. Nu trebuie sa se faca insa un exces in a uda floarea deoarece acesta favorizeaza cresterea vegetatiei ce dauneaza trandafirului.

OGM5M