Făcând clic pe "Accept", sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre și a terțelor părți și a altor tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare, pentru a analiza implicarea dvs. în conținutul nostru și pentru alte scopuri legitime de afaceri. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, ștergând cookie-urile prin browserul dvs.

 

 

       

 

        

 
 Flori Naturale
Grup Facebook · 5.008 membri
Inscrie-te în grup
   Grup pentru iubitorii de flori  

 

Cel mai vandut

Preţ 199 Lei
Stoc NU
Preţ 150 Lei
Stoc DA
Preţ 110 Lei
Stoc DA

Contact

I.I. Clenciu C.M.
Str. Crisan, Nr.29
Drobeta Turnu Severin
tel: 0745 833 563
Office@flori-naturale.ro
Comenzi@flori-naturale.ro

@flori_natural


Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII


Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.flori-naturale.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.
www.flori-naturale.ro este administrat de I.I.Clenciu Carmen Mihaela cu sediul in Drobeta Turnu Severin, inregistrata la Registrul Comertului cu nr F25/961/08.08.2011, CUI 28970180.
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.flori-naturale.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.
Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
Pentru a putea cumpara de pe www.flori-naturale.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.
In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila
.


Pret si modalitati de plata:


Preturile prezentate includ TVA.
Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.
Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.


Informatii privitoare la livrare:


Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra.
Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.
Livrarea se face de catre societate, la domiciliul clientului, in termen de 2 ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 2 zile.
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte definalizarea comenzii.
In ziua in care buchetul dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi.
Buchetul poate fi preluat de orice membru al familiei.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.


Drepturile de autor (Copyright)


Intregul continut al site-ului www.flori-naturale.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea I.I. CLENCIU CARMEN MIHAELA sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.flori-naturale.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@flori-naturale.ro.


Politica de confidentialitate


Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:
1)  Dreptul la informare (art.12)
2)  Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
3)  Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte;

b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4)  Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
5)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
6)  Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele

I.I. CLENCIU CARMEN MIHAELA nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Schimb/Returnare produs “
Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta
Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

a) adresa de posta electronica (e-mail)

b) telefon

Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este
permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta:

a) imprimat neadresat;

b) imprimat adresat;

c) scrisoare tipizata;

d) publicitate tiparita cu bon de comanda;

e) catalog;

f) telefon cu interventie umana;

g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);

h) radio;

i) videofon (telefon cu imagine);

j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);

k) posta electronica (e-mail);

l) telecopiator (fax);

m) televiziune (teleshopping).


Litigii


Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si I.I. CLENCIU CARMEN MIHAELA. In cazul unor eventuale conflicte intre I.I. CLENCIU CARMEN MIHAELA si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.


Diverse


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.flori-naturale.ro.

 

 

Florărie online, cu livrare flori în Drobeta Turnu Severin


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

YjhmNT