Folosim cookie-uri. Pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Dacă vei continua să folosești site-ul nostru, ești de acord cu politica noastră de utilizare a cookie-urilor.
X

Cel mai vandut

Contact

I.I. Clenciu C.M.
Str. Crisan, Nr.29
Drobeta Turnu Severin
tel: 0745 833 563
Office@flori-naturale.ro
Comenzi@flori-naturale.ro

Horoscop 


Confidențialitate

Flori-naturale.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clientii săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Flori-naturale.ro va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situatia contului de pe flori-naturale.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. Flori-naturale.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Flori-naturale.ro  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul flori-naturale.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Flori-naturale.ro este inscris  in registrul de evidenta al AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL din Romania.

 

Pentru informare, suport, sesizari si reclamatii , ne puteti contacta la adresa comenzi@flori-naturale.ro.


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Y2NmY2N