Făcând clic pe "Accept", sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre și a terțelor părți și a altor tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare, pentru a analiza implicarea dvs. în conținutul nostru și pentru alte scopuri legitime de afaceri. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, ștergând cookie-urile prin browserul dvs.

 

 

       

 

        

 
 Flori Naturale
Grup Facebook · 5.008 membri
Inscrie-te în grup
   Grup pentru iubitorii de flori  

 

Cel mai vandut

Preţ 140 Lei
Stoc DA
Preţ 110 Lei
Stoc DA
Preţ 140 Lei
Stoc DA

Contact

I.I. Clenciu C.M.
Str. Crisan, Nr.29
Drobeta Turnu Severin
tel: 0745 833 563
Office@flori-naturale.ro
Comenzi@flori-naturale.ro

@flori_natural


Confidențialitate

Flori-naturale.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clientii săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Flori-naturale.ro va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situatia contului de pe flori-naturale.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. Flori-naturale.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Flori-naturale.ro  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul flori-naturale.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Flori-naturale.ro este inscris  in registrul de evidenta al AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL din Romania.

 

Pentru informare, suport, sesizari si reclamatii , ne puteti contacta la adresa comenzi@flori-naturale.ro.


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

NGZjNTkw