Făcând clic pe "Accept", sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre și a terțelor părți și a altor tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare, pentru a analiza implicarea dvs. în conținutul nostru și pentru alte scopuri legitime de afaceri. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, ștergând cookie-urile prin browserul dvs.

 

 

       

 

        

 
 Flori Naturale
Grup Facebook · 5.008 membri
Inscrie-te în grup
   Grup pentru iubitorii de flori  

 

Cel mai vandut

Preţ 150 Lei
Stoc DA
Preţ 110 Lei
Stoc DA
Preţ 199 Lei
Stoc DA

Contact

I.I. Clenciu C.M.
Str. Crisan, Nr.29
Drobeta Turnu Severin
tel: 0745 833 563
Office@flori-naturale.ro
Comenzi@flori-naturale.ro

@flori_natural


Conditii de livrare

 

 

Livrarea buchetului comandat se face de catre un agent al firmei noastre, la adresa specificata de catre dvs. in momentrul in care plasati comanda.

Timpul minim intre ora la care a fost trimisa o comanda si ora de livrare nu poate fi mai mic de 2 ore, dar si in acest caz va rugam sa ne contactati prin telefon. Livrarea se face numai dupa confirmarea platii (Pentru platile online si PayPal unde confirmarea este instantanee si in momentul in care sistemul accepta plata, comanda dumneavoastra se considera confirmata. Pentru celelalte modalitati de plata confirmarea este realizata in momentul in care primim de la dvs. prin e-mail  o copie a instrumentului de plata folosit)

Livrarea se face la locul, ora si data stabilita de catre dumneavoastra in formularul de comanda, in cazul aparitiei unor date ulterioare va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email.

Daca se trimite un buchet altei persoane nu este obligatoriu sa o anuntati, insa ar fi de dorit sa indicati o perioada de timp in care aceasta sa fie la adresa de livrare si sa ne lasati numarul ei de telefon.

Duminica NU se efectuează livrări.

 


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Da
Cris
08.06.2016 17:13
livrati si in herculane
adi
27.05.2016 23:20
YzY2YThm